30.1.2021 12:05
Yleisurheilu nuoret kausiurheilijat

Nuoret Kausiurheilijat

Kausiurheilijaksi ilmoittaudutaan sitten, kun YU-kärpänen pääsee puraisemaan hieman lujempaa. Kausiurheilijana sinulle aukeaa osallistumisoikeus kaikkiin taito ja kehitystasosi mukaisiin YU-jaoston harjoitusryhmiin. Näihin kuuluu mm. Juoksukoulu, Juoksukoulun valmennusryhmä, Heittoharjoitukset, Hyppyharjoitukset, Riikan peruskuntoharkat ja Riitan juoksuharjoitukset. Suurin osa ryhmistä on viikoittaisia ja osassa tapahtuu lisäksi jako aloitteleviin ja edistyneempiin. Kausiurheilijana sinulla on lisäksi mahdollisuus osallistua piirin ja ylemmänkin tason kilpailuihin.

Kausimaksu 80 € sisältää osallistumisoikeuden kaikkiin yllä mainittuihin harjoituksiin, viikkokisat, viikkokisapaidan ja kilpailulisenssin, johon alle 13–vuotiailla sisältyy myös urheilijavakuutus. Osallistuessasi Karhun edustajana mm. piirinmestaruuskilpailuihin, maksaa Karhu lisäksi osallistumismaksusi. Pelkästään nuo osallistumismaksut nousevat helposti yli mainitun 80 € summan, joten jaosto siis tukee harrastustasi taloudellisesti – tästä suuri kiitos yhteistyökumppaneillemme.

Kausiurheilijaksi ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeen avulla. Linkki lomakkeeseen julkaistaan mm. Kauhajokilehdessä ja jaoston Facebook sivuilla.
Runsas harjoitusohjelmamme löytyy Facebookista ja oheisesta kalenterista.

Vastuuvalmentajina mm:
Juoksukoulu: Paula Kiukkonen, Miko Mettälä, Hanna Pentilä, Tuomas Yli-Kokko
Heittoharjoitukset: Suvi ja Veikka Koskinen, Jouko Kohtala
Hyppyharjoitukset: Riikka Peltonen
Riitan juoksuharkat: Riitta Maunula-Craycroft